Beschermd Wonen

Op de Beschermd Wonen locaties is er 24-7 begeleiding in de nabijheid aanwezig. Er is altijd een begeleider op de locatie. In de nacht is uren is er een slaapdienst die op de locatie aanwezig is.

Locatie Tuymelaarstraat Heerenveen

In het centrum van Heerenveen ligt de locatie Tuymelaarstraat. Dit is een verbouwde kerk en bevindt zich op loopafstand van de winkels. In totaal zijn er 8 ruime appartementen beschikbaar met een gezamenlijke ruimte en kantoor. Alle woningen zijn van alle gemakken voorzien. Hierdoor hoef jij bijvoorbeeld jouw badkamer of keuken niet met andere bewoners te delen en kan je op jouw eigen manier en in jouw eigen vertrouwde omgeving werken aan herstel.

Locatie Schoolstraat Heerenveen

In een verbouwd schoolgebouw in Heerenveen ligt de locatie Schoolstraat. In totaal zijn er 10 ruime appartementen beschikbaar met een gezamenlijke ruimte en kantoor. Alle woningen zijn van alle gemakken voorzien. Hierdoor hoef jij bijvoorbeeld jouw badkamer of keuken niet met andere bewoners te delen en kan je op jouw eigen manier en in jouw eigen vertrouwde omgeving werken aan herstel.

Beide locaties bevinden in een woonwijk. Hierdoor wordt de sociale cohesie, de maatschappelijke integratie en acceptatie van de doelgroep bevorderd.